Dopis p. Zemana (starosty obce Herink)

16.10.2017 14:00

Jak jste byli informováni SMS, objevil se na internetových stránkách obce dopis p. Karla Zemana (starosty obce Herink) K. Zeman - Dopis 04102017.pdf (36344). Vzhledem k přátelství p. Zemana s p. Kappelem, a po osobním setkání s p. Zemanem dne 9.10.2017 mi nezbývá než se domnívat, že tento dopis vznikl především z důvodu, aby vystrašil obyvatele obce Dobřejovice před hlasováním v místním referendu ohledně betonárny. 

Je třeba zmínit, že dokument není na hlavičkovém papíře obce Herink, není opatřen razítkem a ani není připojeno pověření zastupitelstva obce Herink k tomuto dopisu. Z tohoto důvodu lze považovat tento dopis, pouze jako vyjádření osobního názoru p. Zemana. 

Reakce M. Sklenáře na dopis p. Zemana Reakce na dopis p. Zemana.pdf (470652)

Pokud si pozorně prostudujete platný Územní plán obce Herink (ÚP obce Herink.pdf (1724837), tak zjistíte, že betonárnu v této lokalitě (okolo obalovny) bude jen velmi těžké, ba i nemožné postavit. Z mého pohledu se jedná o další z řady kroků, které p. Kappel a p. Krejčí dělají proto, aby byla betonárna postavena. 

Požádal jsem o uveřejnění mé reakce na dopis p. Zemana na stránkách obce a poslání upozornění sms občanům, tak jak tomu bylo v době vyvěšení dopisu p. Zemana. Zatím z OU bez odpovědi ... 

 
Zpět